I morse fick vi sovmorgon till 9:00 och kunde avnjuta en trevlig söndagsfrukost tillsammans hela familjen. Båda barnen log från öra till öra när de hörde att det skulle bli havregrynsgröt och inte en enda gång klev ett barn ned från en stol under tiden vi åt frukost.

När alla var mätta och belåtna tog vi fram stora lådan med pärlor och satte oss och skulle göra egna halsband tillsammans. Lillasyster stoppade inte ned sin hand i pärllådan och rörde om så pärlorna yrde över hela köksgolvet en enda gång. Storasyster hade tålamod och hjälpte lillasyster med pärlorna, och ingen bråkade över vems pärla som skulle sitta på vilket snöre. Inget barn slog det andra med lådan, och konversationen vid köksbordet var väldigt trevlig.

När det blev lunchdags åt båda barnen stora portioner och de spillde inte ut ett enda mjölkglas över hela tidskriftssamlingen som skulle läsas till lunchkaffet.

Hela familjen har varit så harmonisk och ingen har höjt rösten till någon annan på hela dagen. Såååå underbart liv jag lever!!

Haaaaaahaaaaaaaaahaaaaaaaaaaha Hahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaa Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaa

Haaaaahahahahahaaa haaaahahaaaa hahahahahahahaaaaaa

Hahahahahaaaaaa Moaaaaaahaaaaaa

Annonser