Dagen började i vanlig ordning med frukost, som i och för sig i ovanlig ordning avslutades med att Lillasyster snärtade Onakafil med skeden så att filen stänkte över hela bordet. När jag fått ordning på slagfältet var det dags att packa in sig i bilen och åka till dagens första anhalt – ett lunchkalas.

Några lunchvåfflor med grädde och sylt senare var det dags för nästa stopp, Lillasysters första egna fritidsaktivitet. Hon har gått och laddat i flera veckor för sin första dansgrupp och nu var det äntligen dags. Storasyster skjutsades hem för att få skjuts med en kompis till sin aktivitet. 

Dansen gick jättebra och jag blev förvånad över att hon verkligen deltog i gruppen och gjorde precis som dansfröken sa. På slutet blev hon lite trött och gick och la sig och vilade på en step-upbräda som hon hittade längst med en vägg. Men på det stora hela gick det jättebra.

Vi åkte hem och åt mellanmål och sen in i bilen igen för att hämta Storasyster på sin aktivitet. Sen var det dags att börja med middagen. Efter maten skulle två barn badas och tvättas håret på (under stooooora protester som vanligt) och sen Bolibompa. 

Ungefär där kände den utarbetade mamman att det blivit lite väl mycket idag så jag somnade i soffan mitt emellan två nybadade och gosiga barn. Det är rätt härligt med barn emellanåt 🙂

Annonser