Här är en kort sammanfattning av Trebarnslivet, främst för nytillkomna läsare.

Det började den 19:e april 2008 med mitt första inlägg. Jag var gravid i åttonde månaden och hade precis gått på föräldraledighet då jag upptäckte att jag hade enormt mycket tid helt plötsligt. Som heltidsarbetande gravid tvåbarnsmamma hade jag inte haft så mycket av den varan på mycket lång tid och bloggen blev mitt tidsfördriv.

De inledande månaderna präglades en hel del av tilltagande graviditetsbesvär och trötthet. När jag dessutom gick 11 dagar över tiden var mycket av energin riktad inåt. Många tankar om det stundande livet med tre barn blev det. Det bor dessutom ett riktigt litet busfrö i vår familj som alltid har tre rävar bakom öronen och är full av kreativitet och bus.

Jag ägnade också tiden åt att sälja lite saker på Tradera, vilket ledde till den rafflande Sagan om Paketet som blev en följetång om att misslyckas med att skicka ett vanligt paket till en helt vanlig adress någonstans i Sverige.

kom hon tillslut, lilla trean som fullbordade vårt Yatzy med en triss i flickor. Efter några inledande veckor av spädbarnsmys var det dags för semester och familjeliv allihopa tillsammans. Sommaren gick snabbt och bloggtorkan var total. När hösten kom var det dags för Storasyster i familjen att börja skolan, vilket satte igång en del tankar om min egen skolgång

Frågor om genus i förskola och skola intresserar mig väldigt mycket och jag har reflekterat en del över vad vi egentligen förmedlar och möter i vardagen. 

I september påbörjade jag en allergivaccination mot min kraftiga gräsallergi och det dokumenterar jag i bloggen. Välj kategori ‘Allergi’ så hittar du alla inlägg om det.

Ja Trebarnslivet fortsätter och fylls med idel med- och motgångar, precis som vilket liv som helst.

Annonser